Starlet Owner Logo


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sharing] Turbo section ~ akan selalu di update
Share |
12-02-2011, 02:12 PM (This post was last modified: 12-12-2011 02:39 PM by kunin.)
Post: #1
Turbo section ~ akan selalu di update
Berbagai info dari berbagai sumber

CT9a = EP82 GT Turbo
Spoiler: ..


CT9b = EP91 Glanza V
Spoiler: ..


ct09b vs ct09a
Spoiler: ..
jumlah baling pada kompresor lebih banyak pada ct09b sehingga menghasilkan output yang lebih baik dari pada ct09a

got the boost in you?
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-02-2011, 05:19 PM
Post: #2
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Hehehe...Big Grin

it's built, not bought Cerutu
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-06-2011, 05:02 PM
Post: #3
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Ada N/A sections? Peace
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-06-2011, 05:03 PM
Post: #4
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Bikin dong gan N/A sections nya Big Grin

Abmon GT
Abunawas Technica | Toyota Starlet SEG '94 | Grey | B 2091 QJ
@pterZ3 | fcfibreglass.com | My Garage
Visit this user's website Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-06-2011, 05:05 PM
Post: #5
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Ntar deh klo si hoki udah jadi... Frown Frown Peace
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-06-2011, 05:09 PM
Post: #6
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Mukamesum

jd mupeng liad nihh turbo...
klo dipasang dimesin standart bisa kah teman2??Confused
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-06-2011, 05:13 PM
Post: #7
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
(12-06-2011 05:09 PM)ho2nz Wrote:  Mukamesum

jd mupeng liad nihh turbo...
klo dipasang dimesin standart bisa kah teman2??Confused

bisa, tapi tentunya di ikuti dengan perubahan di sisi yang lain, seperti piston, pengapian dan karburatornya Smilie
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-06-2011, 05:20 PM
Post: #8
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
(12-06-2011 05:13 PM)ogel2 Wrote:  bisa, tapi tentunya di ikuti dengan perubahan di sisi yang lain, seperti piston, pengapian dan karburatornya Smilie

wadew...
aq milih mesin standart aj deh..
ntar klo pas konvoi aq brkt duluan ya..(biar ga ketinggalan)..Hmm
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-09-2011, 11:38 AM (This post was last modified: 12-12-2011 02:40 PM by kunin.)
Post: #9
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Td turbo section Angkat Beer
Spoiler: ..
Spoiler: ..
kiri kekanan Performance rebuilt TD04L-13T CHRA, TD04L-13T, TD04HL-15T, RHF55 (VF39)

Spoiler: ..

TD04L-13T kanan, VF22 kiri.

got the boost in you?
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
12-10-2011, 12:15 AM
Post: #10
RE: Turbo section ~ akan selalu di update
Masih bingung mau pake yg mana utk upgrade nanti.

it's built, not bought Cerutu
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
Post Reply