Starlet Owner Logo


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Starleters Personal Garage
Garage Home
Vehicle Details
Related Link
My Starred
Share |
Overview Images Modification Details
My Starred - Overview
Post: #1
Owner : sendoku
Data Added : 01-06-2013 - 10:08 PM
Views : 5696
Year/ Make/ Model : 1988
Location : Jakarta
My Starred
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
My Starred - Images
My Starred - Modification
My Starred - Details
Data Added : 01-06-2013 - 10:08 PM
Views : 5696
Year/ Make/ Model : 1988
Body Code :
Engine Code :
Displacement (CC) : 999
Color : red
No Pol :
Location : Jakarta
Engine Detail :
Chassis/ Driveline :
Interior/ Exterior :


Comments
01-07-2013, 07:20 AM
Post: #2
RE: My Starred
Nah ini dia,, Big Grin
mau diapa in nigh bro sutarnya kedepan?Big Grin

got the boost in you?
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-07-2013, 07:13 PM
Post: #3
Re: My Starred
Welcome om..ditunggu updatenya


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Abmon GT
Abunawas Technica | Toyota Starlet SEG '94 | Grey | B 2091 QJ
@pterZ3 | fcfibreglass.com | My Garage
Visit this user's website Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-08-2013, 12:38 PM (This post was last modified: 01-08-2013 12:41 PM by sendoku.)
Post: #4
RE: My Starred
(01-07-2013 07:20 AM)kunin Wrote:  Nah ini dia,, Big Grin
mau diapa in nigh bro sutarnya kedepan?Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin mau diapain ya om...???BingungsBingungsBingungsBingungs, maunya sih di ganti part part yang bukan ori, jadi full original.
Biar kelihatan aslinya om.
Atau ada saran om untuk starred ogut..??? please masukannya ya om...

(01-07-2013 07:13 PM)pterZ3 Wrote:  Welcome om..ditunggu updatenya


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ThumbsupThumbsupThumbsup siap om pterZ3, akan sy update kondisi peliharaan ogutBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin salam kenal ya om..
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-08-2013, 06:45 PM
Post: #5
RE: My Starred
(01-08-2013 12:38 PM)sendoku Wrote:  Big GrinBig GrinBig Grin mau diapain ya om...???BingungsBingungsBingungsBingungs, maunya sih di ganti part part yang bukan ori, jadi full original.
Biar kelihatan aslinya om.
Atau ada saran om untuk starred ogut..??? please masukannya ya om...


ThumbsupThumbsupThumbsup siap om pterZ3, akan sy update kondisi peliharaan ogutBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin salam kenal ya om..

tergantung pemiliki,, kalau mau ori2 an ya mari berburu part ori Big Grin

got the boost in you?
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-09-2013, 06:18 PM
Post: #6
RE: My Starred
(01-08-2013 06:45 PM)kunin Wrote:  tergantung pemiliki,, kalau mau ori2 an ya mari berburu part ori Big Grin

mantab om sarannya. Oh iya om momod, TSO udah bikin sticker belum ya..??? mau dong om sticker TSO buat di tempel di starred ogutBig GrinBig GrinBig Grin
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-09-2013, 06:37 PM
Post: #7
RE: My Starred
(01-09-2013 06:18 PM)sendoku Wrote:  mantab om sarannya. Oh iya om momod, TSO udah bikin sticker belum ya..??? mau dong om sticker TSO buat di tempel di starred ogutBig GrinBig GrinBig Grin

belum nigh bro,, uda mau bikin tp takut ntar nga ada yg mau Peace
ntar gw bikin thread baru degh di list siapa aj yg mau Big Grin

got the boost in you?
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-16-2013, 06:54 PM
Post: #8
RE: My Starred
(01-09-2013 06:37 PM)kunin Wrote:  belum nigh bro,, uda mau bikin tp takut ntar nga ada yg mau Peace
ntar gw bikin thread baru degh di list siapa aj yg mau Big Grin

Aq mauuuuuuuuuu.......
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
01-17-2013, 10:24 AM
Post: #9
RE: My Starred
(01-16-2013 06:54 PM)pu2tsol Wrote:  Aq mauuuuuuuuuu.......

sabar ya bro,, msh di godok dulu,, nanti di anounce disini Angkat Beer

got the boost in you?
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
02-03-2013, 07:19 PM
Post: #10
RE: My Starred
(01-17-2013 10:24 AM)kunin Wrote:  sabar ya bro,, msh di godok dulu,, nanti di anounce disini Angkat Beer
PeacePeacePeacePeace
Find all posts by this user View This User Garage
Quote this message in a reply
Post Reply 



Garage Forum
Powered By XThreads - MyBB Hacks